måndag, november 19, 2007

Arkeologflum och färg


Var ute i fält idag igen med vår grupp. Vi läser en kurs som heter "att läsa det rituella landskapet" och det är precis så flummigt som det låter... Så vi har fått ett område därvår utgångspunkt är ett jätte bronsåldersröse, och vi ska undersöka området runt om (radie 1km). Så vi ska se till de närliggande bronsålderslämningarna och tolka det rituella landskapet utifrån vad vi kan finna i fält, kartmaterial och gamla kartor och skrifter. Lite flummigt ja, men kan nog bli ganska kul. Mycket kaffe, mycket skratt och dåliga skämt... Men så har vi en kul grupp också!
Hade ganska nyss en solo-session med min vattenpipa för första gången! Mys med levande ljus och te, samtidigt som jag tittade på Cityakuten på tv. Sen ringde Magnus och vi pratade i nästan konstigt länge... Kändes inte alls som nästan den en och en halv timma som det var! Hihi! Men tiden har fort när man har kul. Ska bli så mysigt att träffas igen! Illermys och allt!
Längtar till Onsdag! Och resten av den veckan jag ska vara hemma... Ska göra så mycket kul! Och träffa massa kul folk!

Kollade på Facebook precis med... shit vad hemska bilder det finns på en som folk lägger upp.
>.<
Börjat med ett kul måleri-projekt nu med... Ska bli intressant att se resultatet! Lägger väl upp bilder om en månad eller två då den är klar.
Nu är jag hungrig igen... får väl bli ytterligare en morot i fattighuset.

1 kommentar:

Högskoleflickan sa...

Tjipp, tjipp... Det är redan en fest på vår våning den första. Det sitter ingen lapp på dörren men tydligen så har det skickats ut inbjudningar på facebook... Vad göra? ta första våningen eller?