lördag, december 08, 2007

Julsittning och gitarr

Igår var det dags för den årliga julsittningen anordnad av GotArk! Så vi i styrelsen begav oss ner på förmiddagen för att ställa iordning inför kvällen, och sen var det hemtentan som gällde resten av dagen. Den skulle nämligen vara inne 17.oo... Fick in min 16.58. Puh. Sedan drog jag på overallen och så tågade vi ner i ett följe från fältis mot Rindi.
Och vilken julsittning det blev! Lika kul som förra året, om inte bättre... Temat var julkalender, så det var en julsaga skriven kvällen till ära som delades upp på de 24 luckor som pysslats ihop under dagen. Och visst kom Calle ner till sitt Rindi och sina vänner efter många om och men (småtomtar, bögiga änglar och fallos-symboler...). Maten var traditionellt julbord (som enbart bestod av jansson, köttbullar, korv, skinka och bröd... men vem äter egentligen det andra ändå?), och den avnjöts samtidigt som vi sjöng de klassiska sittningssångerna Nikolajev, siffervisan, feta fransyskor, Summarn kummer med flera. Och grädden på moset var då jultomten kom inridandes på sin Rudolf (till "Sexy Back") och vi fick sitta i knät och fick varsin julklapp.
Då sittningen avslutades var det "vanligt" Rindi med dans, musik och dricka... Kul, kul!

Dagen idag har varit mycket lugn... Bara suttit vid datorn, tittat på tv och allmänt inte gjort något särskilt. Fingrarna är ganska ömma efter att ha suttit nån timma och spelat på gitarren! Stolt! Så snart kanske man kan spela sin första låt... Eller nåt.

Önskar att jag hade kunnat följa med Magnus och Sven till Lokes release-fest i Göteborg nu ikväll. Men sitter och lyssnar på Loke och drömmer mig dit...

Imorgon är det dyk som gäller! Sista dyket på dykarcertet! :D Bara örat tillåter det...

Inga kommentarer: