onsdag, juni 20, 2007

Work, work! Som att lära sig cykla ungefär.

Tja, då har man börjat jobba igen då. Läskigt hur snabbt man kommer in i det igen... Som att lära sig cykla. När man väl står vid alla knappar och mojänger så kommer det per automatik. Det rinner väl wellpapp i mina ådror är jag rädd för, då jag har halva släkten på SCA.

Det är väl inte världens mest givande jobb och stundtals kan det vara ganska tugnt och påfrestande (både fysiskt och psykiskt o_O) - men det ger många peng i slutändan! Och det är ju det som räknas eller hur?

Blev väckt igår av att det ringde kl. 9,00 (jobbar sistaskift denna veckan så jag jobbar till halv 12, kommer hem 12 och somnar 1 kanske...). Det var GotlandsHem! Så nu har man nånstans att bo igen då. Inte stort, men det går. 18kvm möblerat i korridor, i samma hus där goa vänner bor så jag överlever ju alltid! Och tumlare! Man får inte glömma denna lyx som jag levt utan nu.


Så fältgatan 73:209 here I come!


Midsommar snart. Ska få med mig föräldrarna och flytta och städa lördag och söndag... suck. Helgen blir inte alls vad jag hade hoppats på. Men nu har jag ju nånstans att bo så... det får jämna ut sig.

Åh! får ju inte glömma... Jag ska köpa bil! :D Krilles gamla (eller tja.. han har ägt den i alla fall..hihi) Ford Escort cabbe! Längtar... :)

Inga kommentarer: