söndag, maj 11, 2008

Kompisvård


Jag tror inte att alla vet exakt hur viktigt det är att vårda och ta hand om sina vänner. Tar man inte hand om sina vänner så förlorar man dom till slut... Och det är något alla inte verkar förstå.

Med kompisvård menar jag bara något så enkelt som att hälsa, slå en pling, ställa en fråga och bry sig. Man behöver inte hitta på massa saker, spendera massa pengar och vara överdriven, för oftast räcker det lilla, som ett "hur mår du?". Vill man vara vän med någon anstränger man sig lite för den vännen, genom att kolla läget, hitta på nåt då och då och jobba för relationen. För inget kommer gratis! Men svarar inte den andra parten genom att anstränga sig tillbaka och hålla fokus på relationen så tröttnar man mycket lätt. Man försöker till en gräns men sen orkar man inte mer...

Att göra sig av med vänner är mycket lättare än att skaffa nya, så när man väl tappat kontakten kan man ganska lätt ångra sig då man vaknar upp. En dag står man där utan någon att bry sig om eller som bryr sig om en och då kan det vara för sent. Och vänner går inte att köpa för pengar!

Tänk på det och vårda dina vänner! För visst är de värda det?

Och kramas mer. Det är ju mysigt!

1 kommentar:

Sirie sa...

kramas är jätte mysigt :)