Jag och Erika ska på Nisses födelsedagskalas ikväll, och kom på den briljanta idén att göra grönt guck eller vad vi ni ska kalla det. Namnförslag?
recept: "Grönt Guck"
10 gelatinblad (1 paket)
3dl Schweppes "Russchian"
2,5 dl Sourz Apple
Lägg 10 gelatinblad i blöt i vatten, ca 5 minuter. Värm sedan upp gelatinbladen i 1 dl Schweppes "Russchian" tills bladen smälter.
Häll undertiden Sourz och resten av "Schweppesen" i en bytta, gärna stor platt botten. Häll i de upplösta gelatinbladen och blanda väl. Ställ plant i kylskåp tills det stelnar.
Skär sedan i det så det blir "gele-klump-gegga", skeda upp i glas och ät med sked! Mumma! Perfekt på de flesta studentkalas!
Enjoy!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar