lördag, december 02, 2006

Nissefest och... eh... "grönt guck"


Jag och Erika ska på Nisses födelsedagskalas ikväll, och kom på den briljanta idén att göra grönt guck eller vad vi ni ska kalla det. Namnförslag?

recept: "Grönt Guck"

10 gelatinblad (1 paket)
3dl Schweppes "Russchian"
2,5 dl Sourz Apple

Lägg 10 gelatinblad i blöt i vatten, ca 5 minuter. Värm sedan upp gelatinbladen i 1 dl Schweppes "Russchian" tills bladen smälter.
Häll undertiden Sourz och resten av "Schweppesen" i en bytta, gärna stor platt botten. Häll i de upplösta gelatinbladen och blanda väl. Ställ plant i kylskåp tills det stelnar.
Skär sedan i det så det blir "gele-klump-gegga", skeda upp i glas och ät med sked! Mumma! Perfekt på de flesta studentkalas!

Enjoy!

Inga kommentarer: